top of page

Covid-19

11062b_916fd2b8dded4145b8bd7a39c851e2b8~

Tijdens de pandemie werkten leden van Psychologie & Society samen met de Hogere Gezondheidsraad (Federale Overheidsdienst Volksgezondheid) om aanbevelingen op te stellen voor de autoriteiten over de impact van covid-19 op de geestelijke gezondheid.

Bekijk het laatste rapport. 

people walking in a shopping mall_edited

Covid-19 crisis onderstreepte meer dan ooit het belang van interdisciplinaire samenwerking tussen verschillende academische disciplines.

 

Gezondheids-, sociaal- en klinisch psychologen hebben als eerste een belangrijke rol gespeeld bij het onderzoeken van de relatie tussen het naleven van maatregelen en motivatie

 

Ten tweede, door het adviseren van maatregelen die proportioneel zijn ten opzicht van het risiconiveau waarin we ons bevinden om zo psychische en motivationele belasting te beperken en, ten derde, andere disciplines te attenderen op de noodzaak van steunmaatregelen en initiatieven ter versterking van de motivatie en mentale gezondheid.

Bekijk dit project hier. 

Psy & Corona Projecten
 

Het Onthullen van het Verleden, Het Vormgeven van de Toekomst

Welkom bij de archieven van de opmerkelijke reis van Psy & Society tijdens de pandemie met ons initiatief 'Psy & Corona'.

 

In deze toegewijde ruimte herbeleven we de impactvolle projecten en verslagen die ons werk tijdens de pandemie hebben bepaald. Hoewel deze projecten nu deel uitmaken van onze geschiedenis, getuigen ze van onze toewijding aan psychisch welzijn tijdens uitdagende tijden.

 

Door hier te zijn, ben je niet alleen onze geschiedenis aan het verkennen; je bent ook een actieve deelnemer aan kennisdeling, leren, en het vormgeven van een betere samenleving.

 

Blijf op de hoogte van spannende aankomende projecten die blijvende positieve verandering zullen brengen.

Het Psy & Corona Team

Psychology & Corona

Volksgezondheidsmaatregelen: Het Ja, Het Nee en Alles Wat Daartussen Ligt.
Bekijk ons archief.
bottom of page