top of page

Psychology & Corona

Samenstelling expertengroep
E. De Winter.jpg

Eva de Winter

  • Grey LinkedIn Icon

FR-EN-NL

Psychosociale werkomgeving, Werk engagement, Veerkracht, Telewerk, Psychologische veiligheid in teams, Verandering en weerstand tegen verandering,organisationeel sociaal kapitaal (vertrouwen, eerlijkheid en samenwerking) 

Eva De Winter is arbeids- en organisatiepsychologe (VUB, 2007) met 13 jaar ervaring in het creëren van boeiende werkplekken door het ontwerpen van gezonde en duurzame veranderingen als HR-manager en welzijnsproject manager. Ze heeft ook HR en welzijnsstrategieën ontwikkeld en geïmplementeerd, leiders en teams door veranderingen geloodst en projecten gemanaged in verschillende organisaties en industrieën. 

Eva heeft aanvullende cursussen gevolgd en certificaten verkregen in de “psychodiagnostiek” (Thomas More, 2011), “Ontwerpen van leer-en veranderingsinterventies” (Kessels & Smit Foundation for Corporate Education, 2015), "Team Coaching" (Coaching The Shift, 2017) en "Psychosociale aspecten van werk en organisaties " (KUL/Odisee, 2019). Als een van de enige combineert ze een praktische ervaring als preventie adviseur met een carrière in HR. Eva is een erkende organisatiepsycholoog en werkt als onafhankelijke consulent. Ze is ook co-leider van de Associatie voor werk en organisatie psychologen (VOCAP) in Vlaanderen. 

De expert in de pers

bottom of page