Vormingen

Als lid van de BFP geniet u van aanzienlijke korting op de talloze vormingsactiviteiten van BFP en haar sectoren. Daarnaast geniet u tevens van kortingen op andere vormingsactivitieten die u kan terugvinden op onze agenda.

Dag van de psycholoog

Als lid van de BFP geniet  van maar liefst 50 % korting op deelname aan deze hoogdag van de psychologie in België. Verzeker u ervan dat u bij blijft met de laatste stand van zaken in de wetenschappelijke psychologie en pas diezelfde kennis meteen toe in praktische workshops relevant voor uw sector.

 

Vormingsactiviteiten VVKP

De klinische psychologie evolueert razendsnel. Om ervoor te zorgen dat u mee bent, organiseert onze sector klinische psychologie een jaarlijks vormingsprogramma met maandelijkse workshops en een jaarlijkse studiedag. Als lid van de sector klinische psychologie geniet u maar liefst 50 % korting op deelname aan al deze activiteiten. Leden uit de andere sectoren genieten tevens van gunsttarieven.

 

Vormingsactiviteiten VOCAP

Ook het domein van de arbeids - en organisatiepsychologie is aan voortdurende verandering onderhevig. Ook hier zorgt onze sector A&O ervoor dat u kunt bijblijven met de laatste ontwikkelingen aan de hand van een jaarlijks vormingsprogramma met maandelijkse activiteiten. Als lid van de sector A&O kan u gratis participeren aan al deze activiteiten. Leden uit de andere sectoren genieten van gunsttarieven.

 

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht