Vormingen

Als lid van de BFP geniet u van aanzienlijke korting op de talloze vormingsactiviteiten van BFP en haar sectoren. Daarnaast geniet u tevens van kortingen op andere vormingsactivitieten die u kan terugvinden op onze agenda.

Vormingsactiviteiten VVKP

De klinische psychologie evolueert razendsnel. Om ervoor te zorgen dat u mee bent, organiseert onze sector klinische psychologie een jaarlijks vormingsprogramma met maandelijkse workshops en een jaarlijkse studiedag. Als lid van de sector klinische psychologie geniet u maar liefst 50 % korting op deelname aan al deze activiteiten. Leden uit de andere sectoren genieten tevens van gunsttarieven.

 

Vormingsactiviteiten VOCAP

Ook het domein van de arbeids - en organisatiepsychologie is aan voortdurende verandering onderhevig. Ook hier zorgt onze sector A&O ervoor dat u kunt bijblijven met de laatste ontwikkelingen aan de hand van een jaarlijks vormingsprogramma met maandelijkse activiteiten. Als lid van de sector A&O kan u gratis participeren aan al deze activiteiten. Leden uit de andere sectoren genieten van gunsttarieven.

 

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht