Jan van der Kruis Innovatieprijs

26-04-2018

De Jan van der Kruis Innovatieprijs is ingesteld om mensen te motiveren de brug te slaan tussen onderzoek en praktijk en daarmee de positie van mensen met een verstande­lijke beperking en hun kwaliteit van leven te verbeteren. Projecten of initiatieven in Nederland die zijn afgerond tussen november 2016 en november 2018 kunnen worden ingezonden. Projecten of initiatieven uit België zijn uiteraard ook meer dan welkom en komen eveneens in aanmerking voor de prijs. 

 

De Jan van der Kruis Innovatieprijs bestaat uit een bedrag van 5000 euro. Initiatieven kunnen tot 1 november 2018 digitaal aangemeld worden. Op de website van de Jan van der Kruis Innovatieprijs staat bovendien ook meer achtergrondinformatie over de prijs, het reglement en waar het initiatief aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor de innovatieprijs.

De uitreiking van de vierde editie van de Jan van der Kruis Innovatieprijs vindt plaats op 11 april 2019 tijdens het tweejaarlijks symposium van de Academische Werkplaats Leven met een verstandelijke beperking (Tranzo, Tilburg University). U en uw leden zijn uiteraard van harte welkom!

 

 

 

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht