Interessante conferenties dit najaar!

23-07-2018
VOCAP

Zowel in september als in november is VOCAP partner resp. mede-organisator van boeiende conferenties. Wil je op de hoogte blijven van recente ontwikkelingen, 'best practical cases', inzichten uit wetenschappelijk onderzoek, … dan zeker de VOCAP-agenda doornemen voor meer informatie!

 

 

Op 12 en 13 september 2018 organiseert Securex zijn 2de 'International Conference on Sustainable Employability - Building Bridges between Science and Practice'. Als partner onder de koepel van HR Pro genieten VOCAP-leden een korting op het inschrijvingsbedrag. Maar laat u vooral overtuigen om deel te nemen aan deze tweedaagse door het voorgestelde programma, terug te vinden op http://www.employability21.com.

 

Bijna tradioneel is onze jaarlijkse samenwerking met de FOD/WASO en onze Franstalige collega's van APTO om actuele thema's op het ruime vlak van preventie aan bod te laten komen tijdens een studiedag.

Dit jaar staat op 27 novemter het thema 'Geweld, conflicten en relationele problemen op het werk - Hoe deze problemen ombuigen naar een constructieve groepsdynamiek?' op de agenda. Meer informatie over programma en inschrijvingsmodaliteiten volgt later on onze website.

 

 

 

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht