FOD Sociale Zekerheid : Projecten geïntegreerd preventiebeleid Burn-out - Oproep pilootprojecten

12-07-2018

Het officiële startschot voor het indienen van pilootprojecten in het kader van preventie van arbeidsgerelateerde mentale aandoeningen werd gegeven door Minister De Block en Möbius op de Kick-Off voor de pilootprojecten van 26 juni. 

 

 

Alle informatie en documenten voor het indienen van een pilootproject kunnen hier worden gedownload:

https://socialsecurity.belgium.be/nl/sociaal-beleid-mee-vorm-geven/pilootprojecten-geintegreerd-preventiebeleid-burn-out

 

Er worden overigens nog twee infosessies georganiseerd waarop extra vragen kunnen gesteld worden met betrekking tot de kandidaatsteling. Deze infosessies worden georganiseerd op de onderstaande data:

· 02/08/2018: Infosessie 1 - 9u – 12u: Uitleg dossier kandidaatstelling en actieplan, gevolgd door Q&A

o    Inschrijven: https://www.eventbrite.com/e/infosessie-1-pilootprojecten-burn-out-preventie-tickets-47552607128

 

· 03/09/2018: Infosessie 2 - 9u – 12u: Uitleg betreffende de benodigde rapportage tijdens de pilootprojecten, gevolgd door Q&A

o    Inschrijven: https://www.eventbrite.com/e/infosessie-2-pilootprojecten-burn-out-preventie-tickets-47806915772

 

Om veiligheidsredenen, zullen enkel de deelnemers die zich ingeschreven hebben via Eventbrite en het bijhorende bevestigingsmail aan het onthaal kunnen tonen, toegelaten worden.

Indien de infosessies volzet zijn via Eventbrite, kan u per mail (BOprevention@mobius.eu) vragen indien er nog extra inschrijvingen mogelijk zijn. Indien inschrijven nog mogelijk is, ontvangt u een officiële bevestigingsmail die u aan het onthaal dient te tonen.

 

 

 

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht