Lid worden

Lid worden van de Belgische Federatie van Psychologen en haar sectoren betekent lid worden van de psychologengemeenschap in België. Je helpt daarbij niet enkel de positie te verbeteren van alle psychologen in België, maar investeert daarbij in je eigen professionele toekomst.

 

Wat houdt je lidgeld in ?

Het lidgeld van de Federatie houdt tevens ook het lidgeld van de sector van jouw keuze in. Door het betalen van je lidgeld krijg je toegang tot alle ledenvoordelen en draagt u bij aan de belangenverdediging van de psychologen. Studenten master in de psychologie kunnen gratis lid worden van de BFP.

 

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om lid te worden?

U moet minimum beschikken over een universitair diploma van licentiaat of master in de psychologie om volwaardig lid te worden. Sommige sectoren stellen bijkomende voorwaarden zoals verplichte registratie bij de Psychologencommissie. Het is echter altijd mogelijk om geassocieerd lid te zijn, indien u graag op de hoogte wenst te blijven van wat er leeft in de wereld van de psychologen. Studenten kunnen lid worden vanaf hun master - jaren. 

 

Hoe kan ik lid worden?

U kunt lid worden door een lidmaatschap on line aan  te vragen. U kan u onmiddellijk inschrijven. Wanneer uw betaling goed is verwerkt, krijgt u van ons een ontvangstbewijs en kan u volop gebruik maken van de vele ledenvoordelen. 

 

Duur van het lidmaatschap

Het lidmaatschap van de BFP loopt van 01 januari tot en met 31/12. Vanaf 15/11 kan u uw lidmaatschap hernieuwen voor het komende jaar. U dient uw lidmaatschap elk jaar te hernieuwen, zelfs in het geval van domiciliëring. U zal hiervoor steeds door ons uitgenodigd worden. 

 

Opzeggen van uw lidmaatschap

U kan steeds en ten allen tijde uw lidmaatschap opzeggen. Hiervoor verstuurt u een schriftelijk schrijven naar het bestuur van de Federatie. U kan ook uitgesloten worden van uw lidmaatschap volgens de procedure beschreven in artikel 8 van onze statuten. In beide gevallen hebt u geen recht op teruggave van gestorte lidgelden.

 

 

 

 

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht