Informatie

Uw lidmaatschap zorgt ervoor dat u als eerste op de hoogte bent van alle nieuwe evoluties in het beroep, zowel wetenschappelijk als professioneel!

 

Nieuwsbrieven

Via onze maandelijkse nieuwsbrieven krijgt u snel alle recente informatie over de psychologie in België en daarbuiten bij u in de mailbox. Dankzij ons ingenieus Client Relation Management systeem krijgt u enkel die informatie die u nodig heeft. U beslist zelf wat u wilt weten, maar u zal het wel als eerste weten!

 

Dossiers 

Als lid van de BFP krijgt u exclusieve toegang tot de meest diepgaande informatie in onze inhoudelijke dossiers. Lees bijvoorbeeld alles na over de erkenning van de klinisch psycholoog of onze nieuwe deontologische code. Als lid heeft u toegang tot informatie en duiding die u nergens zult vinden. Als vertegenwoordiger van de psychologen bij de overheid zijn wij hét aanspreekpunt om alle relevante evoluties en initatieven tot bij onze leden te brengen.

 

Tijdschriften

Als lid van de BFP krijgt u ons magazine E - psychologos 4 keer per jaar in uw mailbox. Hierin kan u uitgebreide informatie vinden over relevante thema's uit de wetenschappelijke of professionele psychologie. Bovendien organiseren vele van onze sectoren ook eigen tijdschriften zoals het hoogstaande Tijdschrift voor Klinische Psychologie van sector klinische psychologie of de vele kortingen op relevante tijdschriften binnen de sector Arbeid & Organisatie psychologie. 

 

Veelgestelde vragen mbt de uitoefening van het beroep

Veel leden contacteren ons vaak met allerlei vragen mbt de uitoefening van het beroep. Op deze pagina lijsten we die vragen systematisch op met de bijhorende antwoorden, waar mogelijk. Kijk dus alvast eerst even op deze pagina of je vraag erbij staat vooraleer ons secretariaat te contacteren. Op deze manier help je ons om de wachttijd tot antwoorden voor iedereen wat kleiner te maken. 

 

 

 

 

 

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht