Help! Mijn online registratie lijkt niet te lukken!

De BFP ging vorig jaar van start met het nieuwe online ledenregistratie – systeem. Voor het merendeel van de leden is dit vlot verlopen. Sommige leden hebben echter wel wat moeilijkheden ervaren. Op basis van hun ervaringen hebben we de meest voorkomende problemen opgelijst. Leest u deze dus eerst grondig vooraleer het secretariaat te contacteren. 

 

Online registreren in de databank

  • de link in deze lidgeldbrief is een persoonlijke link. Geef hem dus zeker niet door aan andere collega’s. U riskeert immers dat uw profiel overschreven wordt. Verwijs collega’s dus altijd rechtstreeks door naar de site of naar het BFP – secretariaat

  • Tracht in één keer door de procedure te lopen. Het neemt slechts een paar minuutjes in beslag. In stap 4 dient u uw relatie tot de Psychologencommissie te definiëren vooraleer u verder gaat. Er wordt een lidmaatschap aangemaakt telkens wanneer u stap 4 verlaat. Vermijdt dus dubbele lidmaatschappen. Als u lidmaatschappen wilt vergelijken, dan doet u dit best op onze overzichtspagina op de website.

 

  • De overgang van stap 4 naar stap 5 neemt soms wat tijd in beslag, zeker als het druk is op de site. Tijdens dit proces worden immers uw betalingsgegevens ingeladen. Wees aub geduldig en klik zeker niet weg. Anders wordt uw lidmaatschap niet geregistreerd.

 

  • wanneer u kiest voor een overschrijving als betaalmethode, vergeet dan zeker niet de OGM – mededeling. Dit is in het bijzonder het geval wanneer iemand anders dan uzelf het lidmaatschap betaalt. In dat geval is de OGM – mededeling de enige manier om uw betaling te linken aan uw lidmaatschap.

 

  • Wilt uw partner ook lid worden van de BFP? Fantastisch! Dan kunt u beide profiteren van onze korting voor samenwonenden! Draagt u er wel zorg voor dat u apart registreert en overschrijft?

 

In alle geval, moest u een probleem tegenkomen in de ledenadministratie, neemt u dan aub contact op met ons secretariaat: info-nl@bfp-fbp.be

 

De BFP en de Psychologencommissie

Vanaf 2018 hebben de BFP en de Psychologencommissie gezamenlijk besloten om geen gecombineerde lidmaatschappen meer te hanteren. Enerzijds omdat er teveel administratieve bewegingen waren, waardoor er fouten konden gebeuren.  Anderzijds willen we op die manier de verwarring tussen BFP en Psychologencommissie, die toch nog vaak bestaat onder psychologen, verminderen. 

Dit houdt dus in dat u zeker niet mag vergeten in te gaan op de uitnodiging van de Psychologencommissie om uw registratie te vernieuwen!  U zal hiervoor echter apart uitgenodigd worden door hen. 

 

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht