Help! Ik word niet gevonden in de zoek een psycholoog - functie!

We kregen nogal wat vragen van leden die merkten dat ze niet of niet correct verschenen in de "zoek een psycholoog" - module. We geven hieronder de voornaamste redenen weer. Je kan uiteraard alleen maar gevonden worden als je lidmaatschap in orde is. 

Lidmaatschap in orde?

Kijk eerst na of je lidmaatschap in orde is. Als je kan inloggen op onze website, dan is dit in orde. Lukt je dat niet, dan is je lidmaatschap wellicht nog niet in orde. Kijk dan even hier om te kijken welke stappen je dient te ondernemen. 

 

Zelfstandig of niet?

De zoek - module toont in eerste instantie de zelfstandig psychologen. Kijk dus even na of je dit correct ingevuld heeft in uw profiel onder "professionele data". Je bent niet zelfstandig? Geen probleem, ook de collega's in loondienst worden getoond, doch dit dien je aan te geven in de uitgebreide zoek - mogelijkheden.

 

Werkadres ingevuld?

Je kan niet gevonden worden als je werk - adres niet is ingevuld. Privé - adressen tonen we immers niet om overduidelijke redenen. We gebruiken "google maps" om je werk - adres te tonen. Zorg ervoor dat je hebt aangevinkt, dat dit adres publiek getoond mag worden. Heel uitzonderlijk vindt "google maps" je adres niet terug. Contacteer in dat geval even ons secretariaat via info-nl@bfp-fbp.be zodat we dit manueel even kunnen oplossen.

 

Ik word gevonden via de zoekfunctie 

Zorg ervoor dat je dit hokje zeker heeft aangevinkt in uw profiel. Anders kan je nooit gevonden worden. 

 

 

 

 

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht