Gratis toegang tot het digitale tijdschrift Gedrag & Organisatie

20-08-2018
VOCAP

Sinds een aantal jaren genieten leden van VOCAP van een gratis abonnement op het Nederlandstalig tijdschrift Gedrag en Organisatie. Vele collega's maakten al dankbaar gebruik van deze opportuniteit om in te loggen met de code die zij daartoe ontvingen. Nieuwe leden kregen ondertussen ook hun code toegestuurd. 

 

Gedrag & Organisatie is in ons taalgebied al jaren een referentie om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, resultaten van wetenschappelijk onderzoek, interessante ervaringsuitwisselingen, …

 

Een gratis abonnement via het VOCAP-lidmaatschap wordt door velen dan ook erg gewaardeerd, zeker ook omdat zij ook toegang krijgen tot het rijke archief van het tijdschrift.

 

Voor de goede orde hierbij nog even de modaliteiten :

- VOCAP-leden die hun lidmaatschap voor 2018 hernieuwden, blijven nog steeds toegang hebben tot het tijdschrift (met hun code).

- Nieuwe leden voor 2018 of zij die in 2017 niet inlogden, ontvingen ondertussen een (nieuwe) code  om toegang te krijgen.

- Voor wie geen lid meer is, zal de toegang niet langer mogelijk zijn … Spijtig niet? Tenzij nog snel het lidmaatschap in orde wordt gebracht. Laat deze kans zeker niet liggen!

 

 
Deel dit bericht
Deel dit bericht